Bel mij terug

  [honeypot adres]

  Leadgeneratie

  Leadgeneratie is een belangrijk aspect in B2B marketing. De meest effectieve manier om leads te genereren is voor iedere organisatie verschillend en verdient persoonlijke aandacht. De vormen van leadgeneratie die wij hanteren zijn optimaal toegespitst op B2B leads, waarbij de mogelijkheden per organisatie groot zijn.

  Uw adressenbestand aanvullen

  Bij veel organisaties ontbreek een goed adressenbestand voor het uitvoeren van leadgeneratie. Ons B2B Callcenter heeft de juiste kennis in huis om uw adressenbestand te updaten en zelfs aan te vullen met nieuwe adressen die gekozen zijn aan de hand van een juiste doelgroep segmentatie. Een goed en verzorgd adressenbestand is essentieel voor iedere organisatie dat leads wil genereren op basis van telefonische acquisitie. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om uw adressenbestand te verzorgen.

  Kwalitatief hoogstaande bezoekafspraken

  Naast dat wij u advies verstrekken en een adressenbestand verzorgen voor leadgeneratie, kunt u ons bedrijf ook inschakelen voor kwalitatief hoogstaande bezoekafspraken met externe partijen. Het werven van klanten is voor veel organisaties een tijdrovende bezigheid en kan in veel gevallen een stuk effectiever gedaan worden, door een bureau zoals YourBA. Deze vorm van leadgeneratie ontneemt u graag de zorg van het leggen van het eerste contact en pikt de juiste personen eruit die al vergevorderde interesse hebben in uw product of dienst. Onze getrainde callcenter medewerkers weten precies welke personen zij op welke manier moeten benaderen bij het uitvoeren van een leadgeneratie project.

  Getrainde leadgeneratie medewerkers

  Bij onze leadgeneratie is voor onze medewerkers geen telefonische uitdaging te groot. Zij worden zeer nauwkeurig voorbereid en getraind om ieder project tot in de uiterste precies uit te voeren. Hierbij krijgen onze callcenter medewerkers een uitgebreide commerciële training en een producttraining voordat zij van start gaan. Desgewenst kan de producttraining in samenwerking met u als opdrachtgever worden uitgevoerd.

  Mogelijkheden van onze leadgeneratie

  Indien u interesse heeft in onze dienstverlening en meer informatie wilt over de mogelijkheden van onze leadgeneratie, dan kunt u contact met ons opnemen. Vul het formulier op deze website volledig in en stuur het op. Onze accountmanagers staan graag voor u klaar om u te informeren over onze leadgeneratie mogelijkheden.

  © © B2B Callcenter 2019 | Sitemap | [email protected]