Bel mij terug

[honeypot adres]

YourBA

YourBA staat voor Your Business Appointments en is een jong en vooruitstrevend marketing- en adviesbureau. Wij geven ieder project de aandacht die het nodig heeft en denken daarbij vanuit het oogpunt van u als klant. Deze persoonlijke aandacht is nodig om het juiste resultaat te behalen.

Ervaren medewerkers

Een selecte groep van ervaren medewerkers waarborgt de kwaliteit van onze dienstverlening. Doordat zij hun commerciële vaardigheden optimaal weten te benutten, behalen zij de juiste resultaten. Ons personeel voldoet aan de verwachtingen doordat zij gewaardeerd worden door hun persoonlijke contact en doordat zij in het bezit zijn van de juiste kennis. Wij richten ons voornamelijk op B2B marketing en voeren onder andere marktonderzoek uit, generen leads middels onze leadgeneratie.

YourBA is altijd bereikbaar

Middels ons webbased belsysteem, is ons B2B callcenter altijd en overal bereikbaar. Onze medewerkers kunnen via internet overal ter wereld inloggen in het systeem om bepaalde records af te handelen. Op deze manier kunnen onze medewerkers u altijd en overal van dienst zijn.

Onafhankelijk advies van YourBA

YourBA geeft onafhankelijk advies over totale telefonie, toegespitst op uw organisatie. Onze accountmanagers verschaffen u graag duidelijkheid over de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie of een offerte op maat. Your Business Appointments is te bereiken via het contactformulier op deze website en via telefoonnummer: 035-6240724.

© © B2B Callcenter 2019 | Sitemap | info@b2b-callcenter.nl